"Na een tijdje vast gelopen te zijn in onze relatie hebben wij contact opgenomen met Josie. De drempel leek hoog, maar bleek er niet te zijn. Wat een fijne duidelijke gesprekken, met een traan en een lach. Ze leerde ons beter communiceren, we zijn elkaar weer gaan waarderen. Wij vinden Josie een hele fijne gesprekspartner, ze heeft veel mensenkennis en is ontzettend vriendelijk en doortastend! Soms is de oplossing heel dichtbij, hadden we dit maar eerder gedaan. Bedankt Josie!" 

Suzan en Michael 

 

 

"Ik kwam bij Josie omdat ik "dingen" uit het verleden graag een plekje wilde leren geven, zodat ik meer rust kreeg in mijn leven en weer een stap vooruit kon maken. Dat het zo'n uitwerking op me zou hebben zoals ik dat nu heb ervaren had ik nooit van te voren gedacht. Vanaf de eerste keer dat ik bij haar langskwam voelde het heel vertrouwd. Josie heeft echt de aandacht voor je en vraagt de juiste vragen op het juiste moment. Ik heb EMDR therapie bij haar gehad en ben erg verbaasd geweest over de snelle resultaten. Niet alleen ikzelf maar ook de mensen om me heen merkten dat ik meer rust kreeg. ."

Elena 

 

 

"Na meer dan 25 jaar huwelijk liepen wij vast ,op verschillende plaatsen hadden we hulp gevraagd, maar we kwamen er niet uit. Toen kwam Josie op ons pad, en samen met haar zijn we toch tot een oplossing gekomen .  Samen hebben wij diversen gesprekken met Josie gehad, en door haar doortastendheid  en humor zijn we er een heel eind uitgekomen. We konden altijd op Josie terug vallen via de mail of een extra gesprek, het lucht altijd weer op . Josie Bedankt wat je tot nu toe voor ons hebt gedaan, wij zijn blij met jou."

Peter en Anja